Patru membri ai clanului Duduianu, reținuți!

0

Poliţiştii şi procurorii au reţinut patru persoane, membri ai clanului Duduianu, care sunt acuzaţi că dădeau bani cu camătă unor jucători din cazinouri, iar apoi făceau presiuni sau recurgeau la ameninţări asupra datornicilor în cazul în care sumele nu erau restituite.

Joi au fost făcute percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ialomiţa, 11 persoane fiind ridicate pentru audieri. Este vorba despre membrii ai clanului Duduianu, patru dintre ei având deja calitatea de suspecţi pentru şantaj şi cămătărie, relatează Romaniatv.net.

Membrii clanului Duduianu îşi desfăşurau activitatea în zona casinourilor şi a jocurilor de noroc unde abordau clienţii şi le oferau sume de bani drept împrumut. Dobânda cerută ajungea şi la 40 la sută din sumă, iar cei care întârziau erau ameninţaţi, folosindu-se de notorietatea clanului Duduianu.

Nu este pentru prima dată când membrii din clanul Duduianu au probleme cu legea. În februarie 2007, Tribunalul Bucureşti a decis, după audieri care au durat toată noaptea, arestarea a 20 dintre membrii Duduieni şi Carani, alţi zece rămânând liberi pe perioada cercetărilor.

Membrii grupării acţiunau în grupuri de 4-5 persoane, înarmaţi cu arme albe (săbii, topoare), intrau în locuinţele victimelor, pe care le obligau, prin lipsirea de libertate, să semneze acte pentru presupuse datorii sau încercau să vândă, cu acte false, diverse imobile.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.