Becali nu vrea să renunțe la titlul de campioană

0

Gigi Becali a dezvăluit că încă mai speră la câştigarea titlului, el menţionând că Astra Giurgiu va „intra în degringoladă” dacă va fi învinsă etapa viitoare de ASA Târgu Mureş şi Steaua va obţine o victorie, adăugând că şi Dinamo se poate impune ulterior în faţa grupării giurgiuvene.

„Probabil că echipa nu a putut juca sub presiune (n.r. – la meciul cu Astra, pierdut cu 0-2), ceea ce nu mă aşteptam. O echipă care nu poate juca sub presiune nu e o echipă mare. După ce am văzut ce s-a întâmplat cu Liverpool cred că orice se poate întâmpla. Dacă ASA îi bate pe cei de la Astra etapa viitoare iar noi câştigăm, intră în degringoladă. Iar dacă Dinamo a câştigat azi, e bine, că poate să-i bată şi Dinamo. Eu mai sper încă la titlu. Sunt şanse mici, dar nu unu la sută, cum spune Reghe, eu cred zece la sută”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a menţionat că Alexandru Chipciu este un jucător valoros şi are încredere în el: „La Steaua dacă ai atutudine eşti bine văzut. Iar el are atitudine, îşi doreşte mult şi este un jucător valoros. Eu cred în Chipciu, eu nu pot să distrug un jucător. Şi cred mult”.

Becali a mai spus că vrea să aducă doi jucători la Steaua, însă nu a precizat despre cine este vorba, şi a subliniat că îl interesează să câştige bani. ”

„Eu vreau să iau doi jucători, dar îi iau să câştig bani. Nu sunt de la Viitorul, dar nu vreau să spun că se interpretează. Eu nu sunt masochist, la ora asta dacă nu ne calificăm într-o cupă europeană, eu dau bani şi toţi ceilalţi iau bani, nu se poate aşa. Pe mine nu mă mai interesează celebritatea. Dacă nu câştig bani din fotbal şi pierd mai mult de un milion pe an înseamnă că sunt masochist (…) Acum ne interesează banii, noi din două cupe câştigăm un milion de euro”, a afirmat finanţatorul FC Steaua.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.