Ponta îi compară pe Gorghiu și Blaga cu Stan și Bran

Fostul premier Victor Ponta scrie pe pagina sa de facebook că situaţia în care se află în acest moment Partidul Naţional Liberal seamănă cu celebrul film Stan şi Bran.

„Deci situatia deja este exact ca in filmuletul celebru – Stan si Bran de la PNL ( Gorghiu si Blaga ) s-au tot caznit sa duca pianul ( ” candidatul” adica) pe scari !!!
Nu a iesit cu Busoi, nu a iesit cu Orban, nu iese cu Munteanu …. O sa mai incerce pana se termina filmul!

Dupa ce au tipat ca vor guvernarea si l-au pus pe Ciolos tehnocratul, au tipat ca vor castiga Bucurestiul si au terminat prin a arata exact gradul de penibil si degringolada la care nici macar PNTCD nu ajunsese!

Acum macar e destul de clar – batalia la Capitala se da intre Gabriela Firea si Nicusor Dan/ nu este deloc asa usor cum pare dar cred ca PSD are o sansa foarte mare si realista de a castiga din nou la Primaria Generala , dupa 2012!

Ceea ce cred ca e corect ( sa tina cont de oferta celorlalti) si e si foarte bine!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

Pentru a arăta cât de mult se distrează pe seama ipostazei penibile în care se află PNL, Victor Ponta a postat şi un filmuleţ reprezentativ cu Stan şi Bran.

Primul candidat al PNL la Primăria Capitalei a fost europarlamentarul Cristian Bușoi. El s-a retras în favoarea deputatului Ludovic Orban, care la rândul lui după problemele cu DNA s-a retras și a intrat în cursă Marin Munteanu. Acesta se confruntă însă cu o adevărată furtună mediatică pe marginea trecutului său legat de Mișcarea Legionară și scrierile sale post-mineriadele din anii 90.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.