Becali amenință că va băga Steaua în insolvență

Share:

Dinamo s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa 2-2 in returul cu Steaua, de pe National Arena. „Dacă nu vom intra nici în Liga Campionilor, nici în Europa League, insolvența și după aceea falimentul. Voi credeți că glumesc? Cum să dau foc la bani? Nimeni în lumea asta nu face asta! Eu sînt singurul prost care dă bani. Oamenii vin, mănîncă pufuleți că e un singur prost care bagă bani”, a declarat Becali după meci. 

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a afirmat, miercuri, după eşecul din meciul cu Dinamo, că, în cazul în care echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf nu obţine calificarea măcar în grupele Ligii Europa, urmează insolvenţa şi falimentul clubului. Întrebat la Sport.ro dacă va vinde jucători în vară, Becali a răspuns: „Depinde de foarte mulţi factori. Prima dată, Liga Campionilor, după aia, Europa League, dacă nici aia, nici aia, nu mai rămâne decât insolvenţa şi falimentul. Ce, voi credeţi că glumesc cu asta? Trebuie să înţelegem şi noi în România că nu există nicăieri în lume cineva care dă foc la bani. În România, dai foc la bani. E adevărat că eu am mai avut noroc şi mi-am mai scos din bani. Cum să dau foc la bani, ce, sunt nebun? La revedere şi să o ia cine vrea şi gata! Ce, ne batem joc de bani? Până când? Ce fac? Dau banii familiei la Steaua, la fotbal? Oamenii se distrează la fotbal şi eu sunt singurul prost, singurul nebun prost care dă bani. Jucătorii iau salarii, oamenii vin şi se distrează la Naţional Arena, beau cafeluţe, mânâncă pufuleţi şi e unul prost, Becali, După ce că tragi jugul, ţi se pun şi greutăţi, îţi luăm şi sigla, vrem să-ţi luăm şi banii. În ţara asta nici dacă faci bine nu e bine, s-a cerut să fim scoşi, rerogradaţi în Divizia B. Ne batem joc de oamenii care trag jugul ţării. Eu sunt unul dintre oamenii care trag jugul în ţara românească, pentru că am adus 200 de milioane din vânzări de jucători şi calificări în Europa, bani europeni. Şi am plătit vreo 50 de milioane taxe şi impozite. Nu cred că mă las, dar dacă mă las şi renunţ la fotbal, nu va mai fi fotbal în România, o să fie ca pe vremuri, aşa, nu mai există în Europa nicio echipă, doar campioana o să joace şi atât. Eu menţin flacăra fotbalului.”

Becali a reafirmat faptul că nu îl interesează trofeele interne, ci doar banii din competiţiile internaţionale.

„Pe mine mă interesează competiţia europeană, Champions League sau Europa League, ca să pot să fac bani. Nu se poate fotbal fără bani, nu se poate sac fără fund. Suporterii vor trofee, da, dar eu nu vreau trofee, eu vreau bani ca să pot aduce trofee. Dar întâi vreau banii ca să pot aduce trofee”, a spus Becali.

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României, după ce a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, pe Arena Naţională, scor 2-2 (0-1), cu formaţia Steaua Bucureşti, deţinătoarea trofeului, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.