Răniții din Colectiv vor expertiză psihiatrică pentru Piedone

0

Victimele de la Colectiv îl trimit pe Cristian Popescu Piedone la psihiatru, din cauza candidaturii la primărie. Contestatarii spun că Piedone, care se declara şocat după încendiul de la Colectiv, nu şi-a revenit şi nu e în stare să mai conducă primăria. Piedone nu se lasă însă după ce Tribunalul i-a respins candidatura şi vrea să strângă din nou semnături, pentru a se înscrie iarăşi în cursă.

Imediat după tragedia de la Colectiv, Cristian Popescu Piedone, la acea vreme primar aş Sectorului 4, declara că a suferit un şoc psihic şi tocmai de aceea declara că drumul său în politică se opreşte.

Potrivit România TV, schimbarea de opinie şi depunerea candidaturii pentru un nou mandat la primăria de sector a revoltat victimele de la Colectiv care au cerut ca Piedone să fie expertizat psihiatric pentru că e posibil să nu-şi fi revenit din şoc şi să nu fie capabil să garanteze siguranţa locuitorilor din sectorul 4.Tribunalul Bucureşti a respins marţi definitiv candidatura lui Piedone, însă acesta a Facebook că va începe o nouă campanie de strângere de semnături. „Poate aşa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregătesc cei care vor puterea cu orice preţ!”, a scris, printre altele, Piedone.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.