Ponta îl ironizează pe candidatul Predoiu

Share:

Fostul premier Victor Ponta îl ironizează pe Facebook pe noul candidat al PNL la Primăria Bucureşti, Cătălin Predoiu.

„Deci am auzit ca i se spune Catalin PERDOIU sau „a patra roata” de la caruta PNL / sau ” PROSTANACUL” penelistilor/ LOOSEROIU. Perfect sa reprezinte actualul PNL”, scrie Victor Ponta pe Facebook despre cel de-al patrulea candidat al PNL la Primăria Bucureşti, Cătălin Predoiu.

Victor Ponta trece în revistă cele mai „importante” date din CV-ul lui Predoiu

„1. A fost candidat la functia de deputat ( l-a batut in 2008 colegul nostru Marian Ghiveciu in colegiul din Buzau/ in 2012 nici nu a mai avut curaj sa candideze)

2. A fost ministru in Guvernul Tariceanu / a tradat fuguta si a ajuns in Guvernul Boc / a vrut Premier dupa demisia lui Boc dar a ajuns MRU

3. A fost candidatul la functia de Presedinte al Romaniei al PDL / n-a mai apucat nici sa candideze

4. A fost candidatul la functia de Prim Ministru la PNL / a ajuns Premier Ciolos – ghinion iar

5. Acum dupa ce au renuntat Busoi/ Orban / Munteanu el adormise in sediul PNL si l-au numit candidat la Primarie – a aflat asta din presa – cred ca l-au pus ca sa-l faca de ras. Asa Partid – asa candidat!!

Ramane cum am stabilit – Gabriela Firea favorit pentru 5 iunie ( dar cu atentie la Nicusor Dan)! Succes”, conchide Victor Ponta.

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a primit, joi, în unanimitate, votul colegilor din organizaţia din Bucureşti a partidului pentru a candida la Primăria Capitalei. Acesta anunţat că Ciprian Ciucu va deveni membru PNL şi vor candida în tandem.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.