Turcescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei

0

Robert Turcescu a declarat vineri că a acceptat propunerea de a fi desemnat candidat al PMP la Primăria Capitalei întrucât crede cu tărie că a venit momentul unei schimbări a clasei politice, adăugând că nu vine în fața bucureștenilor cu o promisiune, ci cu o viziune regăsită într-un program intitulat „București 2030”.

”Nu vin în fața bucureștenilor făcând o promisiune, ci prezentând o viziune (…). O puteți regăsi în proiectul public intitulat ‘Viziunea București 2030’. (…) Am ales și acceptat să candidez din partea PMP la funcția de primar general al Capitalei pentru că eu cred cu tărie că a sosit momentul unei schimbări, că ne aflăm în fața unui punct de inflexiune în care o nouă generație (…) împărtășim această convingere — că a sosit momentul unei schimbări de generație, de atitudine, de manifestare în viața publică. (…) Am susținut și susțin că o politică bună înseamnă o politică de dreapta în România. (…) În comparație cu alte partide aflate azi pe scena publică, PMP și-a asumat un proiect de dreapta și un proiect de reformare a clasei politice. (…) Am alături de mine un om — Traian Băsescu — care a făcut un proiect de administrație performant în perioada mandatului său”, a spus Turcescu, într-o conferință de presă.

El a mai spus că PMP va câștiga cursa electorală pentru Primăria Capitalei și primăriile de sector pentru că este „un partid altfel”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.