Udemeriștii pregătesc alianțe după locale

0

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă, în urma Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) care a avut loc la filarmonica Dinu Lipatti din municipiul Satu Mare, că Uniunea va discuta despre alianțele pentru formarea majorităților în consiliile locale și județene după scrutinul din 5 iunie.

Liderul UDMR a explicat că vor fi foarte multe localități unde va fi nevoie de formarea unor majorități și că înainte de alegeri „nu este extrem de productiv să vorbești despre alianțe post electorale”, relatează Romaniatv.net.

„După 5 iunie vom discuta politica alianțelor. Până în 5 iunie suntem în campanie. Înainte de alegeri nu este extrem de productiv să vorbești despre alianțe post electorale. Vor fi foarte multe localități, nu numai aici în județul Satu Mare, peste tot, unde va exista această necesitate de a forma alianțe, majorități. Începând cu 6 iunie vom discuta și noi cu cine și în ce condiții vom efectua alianțe, acolo unde este nevoie de noi, sau noi avem nevoie de alții”, a declarat Kelemen Hunor.

UDMR și-a lansat sâmbătă principali candidați pentru alegerile locale din județele Satu Mare, Bihor și Sălaj, în cadrul Consiliului Reprezentanților Unionali (CRU) ce a avut loc la filarmonica Dinu Lipatti din municipiul Satu Mare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.