Dosarul Colectiv ajunge la Judecătoria Sectorului 4

0

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a trimis în judecată dosarul Colectiv, la Judecătoria Sectorului 4. În urma incendiului din Colectiv 64 de tineri şi-au pierdut viaţa.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv vor fi judecaţi pentru ucidere din culpă, în formă agravată, având ca urmare decesul mai multor persoane, vătămare corporală din culpă, în formă agravată şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Potrivit news.ro, patroana firmei de artificii va fi judecată pentru ucidere din culpă, în formă agravată, având ca urmare decesul mai multor persoane, vătămare corporală din culpă, în formă agravată, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri.

Pe 30 octombrie, în clubul bucureștean Colectiv, unde trupa Goodbye to Gravity susținea concertul de lansare a noului album, a izbucnit un incendiu puternic. Bilanțul celor decedați se ridică la 64, dintre care 27 au murit în incendiu, 25 în spitalele din țară și 12 în străinătate. La o zi după producerea tragediei, în spitalele bucureștene erau internate 155 de persoane rănite în timpul incendiului.

La sfârşitul acestei luni se împlineşte o jumătate de an de la tragedia de la Colectiv, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 64 de tineri. Amintirea şi poveştile celor dispăruţi provoacă încă o vie emoţie, mai ales când sunt trecute prin filtrul emoţiei şi sentimentelor celor care i-au iubit cel mai mult.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.