Incendiu groaznic la Suceava. Doi soți au murit!

0

Sfârşit teribil pentru doi soţi din Suceava. Oamenii au pierit arşi de vii în propria casă. Vecinii au zărit flăcările când deja era prea târziu, locuinţa ardea toată şi nu au putut intra să-i salveze. Incendiul a pornit de la un coş de fum defect.

O casă din Suceava a luat foc în toiul nopţii. Cei doi soţi erau înăuntru, cel mai probabil dormeau şi nu au reuşit să se salveze. Vecinii au fost cei care au sunat după ajutor la pompieri, iar între timp au încercat să stingă ei focul cu găleţi cu apă.

„Ardea deasupra, nu ne puteam băga. Când ne-am dus a doua oară, cu a doua găleată de apă am văzut ceva în uşă, rezemat aşa. Am crezut că s-a topit uşa. De une, era omul. Dar era mort deja”, a povestit un vecin.

Potrivit România TV, în timpul incendiului a explodat şi o butelie supraîncălzită de foc. „Când am spart uşa şi am dat un picior în spate atunci a sărit butelia şi atunci s-a văzut când a căzut jos. Nu s-a putut interveni atunci”, a povestit un alt vecin.

Când pompierii au ajuns la fața locului era deja prea târziu. „Ardea violent casa pe 35 de metri pătraţi. În interior, atunci când am pătruns, am găsit două victime, ambele complet carbonizate”, a declarat Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava.

Incendiul a fost provocat de un coş de fum neizolat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.