Toxinele îți atacă dur organismul

0

Ai probleme cu somnul, ai picioarele umflate, eşti constipat sau celulita a început să apară? Astea sunt semne clare că organismul tău este atacat de toxine. Detoxofierea se poate face la nivelul limftic, la nivelul sângelului, creierului şi nu în ultimul rând la nivelul colonului. Procedurile nu sunt dureroase şi nici costisitoare.

Senzaţia de oboseală, nervozitatea, greaţa, problemele de digestie, acneea, pofta de dulciuri şi alimente grase sau dificultatea de a pierde în greutate sunt semne că organismul este încărcat cu toxine.

Oboseala cronică poate fi rezultatul unui corp plin de toxine, mai ales dacă programul de somn este unul normal, care ar trebui să dea organismului rezistență pentru întreaga zi. Oboseala apare pentru că trupul se luptă să scape de toate toxinele. Un supliment de cafea sau de dulciuri, substituți care dau impresia de energizare doar pe moment, nu face decât să înrăutățească situația. Creșterea rapidă în greutate ar putea fi un alt semnal de alarmă pe care corpul îl trage pentru a evidenția gradul mare de toxine din corp.

Pentru a scăpa de toxinele din corp există programe complete de detoxifiere, în care sunt incluse sesiuni de hidrocolonoterapie, terapii cu ozon, exfoliere, acupunctură, ventuze, hirudoterapie, drenajul limfatic.

Detoxofierea la nivelul sângelului. Pentru ca noi să nu ne îmbolnăvim trebuie să avem un sânge curat şi oxigenat. Oxigenarea se pare prin terapia cu ozon. Ozonoterapia reprezintă un tratament revoluţionar, care are efecte pe termen lung şi rezultate demne de luat în considerare, spun specialiştii în domeniu.

Procedurile care se recomandă în detoxifiere nu sunt dureroase. Pentru a obţine rezultate bune trebuie implicarea totală a pacientului. Nu se poate aştepta ca un aparat, un medic sau un nutriţionist să lucreze singur.

„Trebuie implicare 50/ 50. Pacientul trebuie să ia foarte în serios aceste proceduri. Ceea ce am acumulat în decursul timpului nu putem să rezolvăm cu una, două proceduri. Ele sunt nişte tratamente, de lungă durată sau de scurtă durată, în funcţie de problemele fiecăruia. Rezultatele se pot vedea imediat. Moartea vine din colon. Colonul trebuie să fie foarte, foarte curat pentru ca să poată să fie eliminate toxinele şi ce este bun să se poată întoarce în întreg organismul prin sânge. Putem să scăpăm foarte repede de această toxicitate. După prima şedinţă putem să avem un scaun normal, putem să scăpăm de flatulenţă, balonări. Astea se văd după prima, a doua şedinţă”, a explicat Carmen Mihiţ, specialist în nutriţie.

Daca facem autohemoterapia, adică lucrăm cu ozonul, putem să avem din noaptea următoare un somn extrem de liniştit. Dacă lucrăm cu hidrocolonoterapia, care înseamnă lavarea totală a intestinului gros, de a doua zi putem scăpa de o constipaţie cronică.

Infiltratiile cu ozon, denumite şi terapia cu ozon, reprezintă o forma de tratament alternativ pentru creşterea cantităţii de oxigen din organism, prin introducerea ozonului în interiorul corpului. Avantajele acestui tip de terapie includ tratamentul mai multor boli, printre care cancerul, SIDA şi scleroza multiplă.

Studiile stiintifice au arătat că ozonul, introdus în mod corespunzător în organism, în serii repetate, inactivează virusuri, bacterii, fungi, protozoare şi carcinoame aflate în celulele bolnave. Infiltratiile cu ozon sunt folosite de ani de zile de mii de medicii din Germania, în sute de studii ştiintifice şi clinice, care arată că astfel se pot distruge infectţile cu HIV ori alte virusuri, inclusiv celulele canceroase.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.