Activitatea rămâne blocată la Opera Națională București

Share:

Opera Națională București cere scuze publicului pentru imposibilitatea de a-și desfășura activitatea „în mod onorabil” și își exprimă speranța că viitoarea conducere va identifica responsabilii pentru situația în care se află instituția.

„Cerem scuze dumneavoastră, publicului, pentru imposibilitatea de a ne desfășura activitatea în mod onorabil și ne manifestăm speranța că viitoarea conducere a Operei Naționale București va identifica responsabilii pentru această situație și va lua măsurile necesare astfel încât publicul nostru să primească respectul pe care îl merită”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul Operei Naționale București.

Potrivit sursei citate, trei reprezentații programate în ultimele zile nu au mai avut loc.

„Primind numeroase mesaje și email-uri prin care vă exprimați, pe bună dreptate, indignarea pentru faptul că nici măcar nu vi s-a putut oferi, chiar și cu puțin timp înainte de desfășurarea spectacolelor din ultimele zile, un răspuns privind soarta acestora, trebuie cel puțin să vă informăm asupra impredictibilității ce afectează programul de spectacole și evenimente, din motive independente de Opera Națională București ca instituție. Acțiunile individuale sau având la bază alegeri individuale nu trebuie puse pe seama Operei Naționale București. Până la acest moment, trei reprezentații programate a avea loc în ultimele zile — două reprezentații „Falstaff” și o reprezentație „DSCH. Visul (The Dream)” — nu au mai avut loc, fără ca noi să putem cel puțin oferi în mod public, în timp rezonabil, un anunț în acest sens”, se mai arată în postarea de pe site-ul Operei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.