Dragnea, reconfirmat președinte al PSD

0

Liviu Dragnea a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte PSD în şedinţa CExN, cu aproape unanimitate de voturi, informează România TV, citând surse politice.

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, miercuri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că nu mai poate face echipă cu preşedintele executiv Valeriu Zgonea, dar a susţinut că nu va încerca să influenţeze decizia colegilor din partid.

Întrebat dacă mai poate face echipă cu Zgonea, după ce acesta i-a cerut demisia, Dragnea a răspuns: „Categoric, nu!”

Dragnea a mai spus că nu va încerca să influenţeze în niciun fel decizia CExN în privinţa unei sancţiuni a lui Valeriu Zgonea. „Colegii mei vor decide ce se va întampla (…) Nu o să am niciun punct de vedere”, a comentat liderul PSD, citat de Mediafax.

La şedinţă şi-a făcut apariţia şi Valeriu Zgonea care a spus că îşi menţine poziţia exprimată anterior şi va face declaraţii de presă după CExN.

Ion Iliescu a publicat pe blogul său o scrisoare înainte de şedinţa CExN, în care face apel la calm şi unitate. Dacă PSD apelează la excluderi, nu va rezolva nimic, avertizează preşedintele de onoare al partidului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.