„Apa vie”, beneficii uriașe pentru sănătate!

0

„Apa vie” este adevăratul leac natural care poate salva vieţi. Deşi nu este medicament, unii doctori o folosesc în tratarea cancerului, iar alţii pentru înfrumuseţare. Nu este toxică şi poate fi băută de orice persoană indiferent de vârstă. Mai mult, este o minune 100% românească. Apa sărăcită în deuteriu a fost descoperită în urmă cu mulţi ani de câţiva cercetători din Vâlcea.

Apa săracă în deuteriu sau „apa vie” aşa cum este ea numită popular este un adevărat leac natural. Nu, nu e vorba despre vreo licoare obţinută cu incantaţii rituale la miezul nopţii, ci despre rezultatul muncii de aproape două decenii a unor fizicieni români care au descoperit noi proprietăţi curatoare ale unei substanţe atât de banale precum apa.

Cercetătorii spun că apa sărăcită în deuteriu nu ajută doar la vindecarea cancerului, ci are proprietăţi curative şi în bolile de piele, ale stomacului, scade nivelul colesterolului şi are un efect benefic asupra duratei de viaţă.

Apa vie se obţine folosind tehnici de purificare izotopică a hidrogenului din apă în instalaţii speciale care au costat milioane de euro. La institutul pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice, apa se produce continuu, zi şi noapte, într-un turn înalt de 30 de metri. Primii care au încercat-o au fost chiar cei care o produc.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.