Astra Giurgiu, noua campioană! Becali a luat foc!

0

Steaua a remizat, duminică seară, 1-1 cu Pandurii, pe Arena Naţională, rezultat în urma căruia Astra Giurgiu a devenit, matematic, campioana României.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminică seară, după 1-1 cu Pandurii Târgu Jiu, rezultat în urma căruia Astra Giurgiu a devenit campioană, că este dezamăgit şi că ia în calcul chiar retragerea din fotbal, el menţionând că s-a văzut la jocul de pe Arena Naţională că echipa nu are valoare.

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, duminică seară, că Astra Giurgiu, noua campioană a României, a practicat cel mai frumos fotbal în acest an, subliniind că titlul câştigat nu poate fi pus la îndoială.

„Nu am trăit astfel de momente, este prima oară în viaţă. Este meritul jucătorilor. A fost un an greu, am format un grup puternic. Cred că nu poate fi pusă la îndoială campioana. Cred că Astra a practicat cel mai frumos fotbal în acest an. Este meritul băieţilor, iar într-un colţişor va fi scris şi numele meu, pe lângă 25 de jucători pe care i-am antrenat”, a declarat Şumudică.

Atacantul Denis Alibec a declarat, duminică seară, că trăieşte cel mai frumos sentiment din viaţa lui, după ce Astra Giurgiu a reuşit să obţină primul titlu de campioană a României din istoria sa.

„Este cel mai frumos sentiment din viaţa mea. Important este că s-a terminat şi suntem campioni. Nu ştiu dacă ajung la Euro, depinde de nea Puiu, pe cine vrea să convoace. Mereu am fost pe primul loc, cred că este meritat. Îl aşteptăm pe Budescu, să petrecem cu el”, a declarat Alibec la Digisport.

Mijlocaşul Florin Lovin a declarat, duminică seară, că a urmărit cu atenţie meciul Stelei cu Pandurii, subliniind că la golul gorjenilor marcat de Hora „a eplodat camera şi s-au rupt paturile”.

„Sunt la al treilea campionat, este un titlu pe deplin meritat, cel mai important a fost victoria cu Steaua acasă. La golul Pandurilor a explodat camera, s-au rupt paturile, este o bucurie imensă, puţin umbrită că nu avem prea mulţi fani. Ar fi bine să fie stadionul plin, este una să iei medaliile după o victorie şi una după o înfrângere. Au fost probleme, am trecut peste ele şi meritul este a lui Marius Şumudică. Sper că ne vom califica în Champions League”, a declarat Lovin la DigiSport.

Steaua era obligată să câştige pentru a mai spera într-un miracol. După acest rezultat, Steaua are cu cinci puncte mai puţine decât Astra, care este campioană deşi mai are de jucat două meciuri din play-off.

STEAUA – PANDURII 1-1

Enache 66 / Hora 60

Steaua: Niţă – Enache, Tamaş, Varela, Momcilovic – Carp (Filip 73), Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Hamroun (Gebhart 46) – Tade (Bawab 46).

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Săpunaru, Bunoza, Acsinte – Ropotan, Mrzljak – Antal (Nicoară 59), Nistor, Răduţ (Ciucur 69) – Hora.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.