Campanie inedită a lui Dan Cristian Popescu în sectorul 2

0

Liberalul Dan Cristian Popescu s-a înscris în cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 2 și speră că un as pe care l-a scos din mânecă îi va aduce mult râvnitul post.

Dan Cristian Popescu s-a gândit să-și îndrepte atenția și spre cei peste 10.000 de chinezi din sector, pe care vrea să-i cucerească în limba lor maternă. Așa se face că Popescu a montat prin sector bannere în limba chineză, potrivit digi24.ro. În doar o săptămână, afișele vor trebui însă îndepărtate, întrucât vinerea viitoare, pe data de 6 mai, începe campania electorală, relatează Romaniatv.net.

Dan Cristian Popescu a apelat chiar la ajutorul cetățenilor chinezi pentru a traduce bannerele, după cum el însuși a declara. „M-au ajutat cu traducerea, nu stăpânesc atât de bine limba chineză și au fost foarte bucuroși și m-au ajutat să traduc mesajul meu. M-au și invitat să le adresez un mesaj în ziarul comunității chineze. Vreau să fiu primarul tuturor cetățenilor Sectorului 2”, a spus Popescu.

„Semnează pentru candidatura lui Dan Cristian Popescu”, spune mesajul cu care PNL-istul speră să-și atragă simpatia chinezilor din sector.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.