Vanghelie, un nou dosar la DNA

Marian Vanghelie, la un pas să fie scos din cursa electorală de procurorii DNA. Candidat la Primăria Sectorului 5, Vanghelie este suspect într-un nou dosar, fiind acuzat de abuz în serviciu, potrivit România TV.

Marian Vanghelie a ajuns, joi, la sediul DNA. Procurorii anticorupţie i-au adus la cunoştinţă faptul că este vizat într-un nou dosar. Marian Vanghelie a confirmat această informaţie şi a precizat că este suspect într-un nou dosar şi că este acuzat de abuz în serviciu.

Nu ştiu dosarul, vă spun când ies„, le-a spus Vanghelie jurnaliştilor, la intrarea în sediul DNA.

Întrebat în ce calitate a fost chemat la DNA, fostul edil a răspuns: „Suspect e fenomen naţional, dacă nu eşti suspect înseamnă că eşti prost„.

Marian Vanghelie a ajuns, miercuri, la spital, după ce a suferit o criză renală. Fostul edil trebuia să se prezinte miercuri la Tribunalul Bucureşti, pentru un nou termen de judecată în procesul în care este judecat pentru fapte de corupţie. La instanţă, avocatul său a cerut magistraţilor să amâne judecarea pe motiv că Marian Vanghelie nu se poate prezenta, întrucât a fost transportat la spital. Potrivit apărătorului, edilul suspendat a fost dus cu maşina de către şoferul său la secţia de primiri urgenţe a Spitalului Universitar cu suspiciuni de criză renală.

În acest dosar, Marian Vanghelie se află sub control judiciar fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.