Sanitas se pregătește de grevă generală!

0

Federația SANITAS va organiza, în perioada 9-13 mai 2016, adunări publice în fața Ministerelor Sănătății, Muncii și Finanțelor Publice, amenințând cu greva generală dacă revendicările înaintate autorităților nu vor soluționate.

Totodată, Federația va continua negocierile cu Ministerul Muncii, iar acordul semnat cu Ministerul Sănătății reprezintă în continuare baza tuturor negocierilor privind reglementarea problemelor cu care se confruntă sistemul sanitar, relatează Romaniatv.net.

„SANITAS este deschisă la dialog și negocieri cu acele instituții ale statului care înțeleg importanța apariției unei ordonanțe de urgență care să elimine inechitățile și discriminările salariile din sistemul sanitar și sistemul de asistență socială, ordonanță care să se raporteze la situațiile concrete și reale ale sistemului, așa cum au fost ele prezentate de federație la toate negocierile care s-au desfășurat până acum. SANITAS va continua pichetările instituțiilor guvernamentale ale țării până când toate solicitările înaintate guvernanților vor fi rezolvate”, se arată într-un comunicat SANITAS.

Federația SANITAS din România atrage atenția Guvernului României că situația în care se află sectorul sanitar trebuie reglementată, iar lipsa de răspuns va fi amendată cu grevă generală.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.