Echipajul feminin de dublu rame, bronz la Europene

0

Echipajul feminin de dublu rame fără cârmaci al României, alcătuit din Mădălina Bereș și Laura Oprea, a cucerit medaliile de bronz, duminică, la Campionatele Europene de canotaj academic de la Brandenburg (Germania).

Româncele au fost cronometrate cu timpul de 07 min 47 sec 180/1000, fiind devansate de britanicele Helen Glover și Heather Stanning, 07 min 35 sec 930/1000, și de germancele Kerstin Hartmann/Kathrin Marchand, 07 min 43 sec 810/1000, informează Agerpres.

Tot duminică vor lupta pentru medalii și echipajele feminine de dublu vâsle feminin categorie ușoară (Ionela Livia Lehaci, Andreea Asoltanei), de la ora 12,03 (ora României), și opt rame cu cârmaci (Ioana Vrînceanu, Ioana Strungaru, Mihaela Petrila, Iuliana Popa, Adelina Bogus, Andreea Boghian, Roxana Cogianu, Irina Dorneanu, Daniela Druncea), de la 13,48.

Echipajul feminin de dublu rame fără cârmaci este calificat la Jocurile Olimpice de la Rio, alături de cele de dublu rame fără cârmaci masculin și patru rame fără cârmaci masculin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.