Neșu, declarație șocantă după moartea lui Ekeng

Mihai Neşu, imobilizat într-un scaun cu rotile după un grav accident suferit la un antrenament al lui FC Utrecht, a avut o reacţie impresionantă legată de decesul dinamovistului Patrick Ekeng.

Mihai Nesu crede ca numai Dumnezeu a facut diferenta dintre viata si moarte in cazul sau, relatează Romaniatv.net.

„E un miracol ca mai traiesc. Eu sunt in viata, Ekeng cu nu mai e. Am primit oxigen la 15 minute dupa ce m-am accidentat si n-am murit. Asa a vrut Dumnezeu”, a declarat Mihai Nesu, potrivit ProTV.

Mihai Nesu este in viata, insa viata sa de la accidentarea suferita in 2011 este un calvar. Paralizat de la gat in jos, reusind sa isi miste numai partial bratul drept, Mihai Nesu se afla intr-o situatie dificila, inclusiv din punct de vedere financiar. Fanii Stelei si fostii sai coechipieri au decis sa il ajute pe cel poreclit „Bichonul”, iar luni seara, la Sala Polivalenta din Bucuresti, va avea loc un meci demonstrativ intre echipele din 1986 si 2006 ale Stelei. Toate incasarile vor merge catre Mihai Nesu, pentru ca acesta sa isi poata continua recuperarea in SUA.

Patrick Ekeng, 26 de ani, a murit, sambata seara, dupa ce s-a prabusit pe gazon in timpul meciului Dinamo – Viitorul. Camerunezul a ajuns la spital in stop cardio-respirator si n-a mai putut fi salvat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.