Șoc la Constanța. O elevă a murit în somn!

0

Tragedie in Constanta. O eleva in clasa a XII-a care invata la Colegiul National Constantin Bratescu a murit noaptea trecuta.

O elevă a Colegiului Naţional „Constantin Brătescu” din Constanţa, a murit noaptea trecută în somn. Sandra Paraschivescu Vrejoiu a suferit, potrivit apropiaţilor, un stop cardio-respirator. Profesorii spun că Sandra era un elev foarte bun la învăţătură, iar moartea sa a venit ca un şoc. Colegii au mers în localitatea în care Sandra s-a născut, comuna Bărăganu, pentru a fi alături de familie în aceste momente grele. „Cu adâncă durere, elevii, cadrele didactice şi direcţiunea Colegiului Naţional Pedagogic «Constantin Brătescu» sunt alături de familia paraschivescu-Vrejoi, în greaua încercare prin plecarea mult prea devreme a fiicei lor Sandra”, a fost mesajul transmis din partea colegilor şi profesorilor.

Potrivit prietenilor, tanara care se pregatea de bacalaureat, avea probleme de sanatate si a murit in somn. Cunoscutii au plans pe Facebook moartea premature a adolescentei. “Dumnezeu sa te ierte si sa te aiba in grija,prietena noastra frumoasa..aveai atatea lucruri de facut dar sunt sigura ca acolo unde ai mers esti intr-un loc mai bun de unde vei avea grija de toata familia ta.. Te iubim si te vom avea mereu in gandurile noastre” este mesajul postat de o prietena pe Facebook. „Dumnezeu sa o odihneasca in pace”, scrie una dintre prietenele de pe reteaua de socializare. „Sandra… Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet bun!”, a mai scris o alta apropiata a tinerei.

Pe pagina personală de Facebook, Sandra Paraschivescu Vrejoiu este plânsă de toți colegii și prietenii, iar mesajele de condoleanțe curg chiar și pe pagina surorii ei.

„Nici acum nu realizez ca s-a întâmplat… Îmi este greu să-mi găsesc cuvintele… Erai tânără și frumoasă și aveai lângă tine o familie minunată și foarte mulți oameni care te iubeau și te iubesc în continuare enorm .. De ce ai plecat așa devreme și de ce tu? Te știu de când m-am născut și am crescut împreună, mi-ai fost ca o soră și nu pot să explic în cuvinte cât de tare mă doare că ai plecat și nu te mai întorci .. Îmi este mai ușor să cred că nu ai plecat pentru că o să rămâi în inimile noastre mereu, acolo încă trăieș! O să te iubesc și o să rămâi în sufletul meu mereu! Odihnește-te în pace, Sandra ..Condoleanțe familiei!”, a scris Raluca.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.