Atac cu armă albă în SUA. Un mort și doi răniți!

Două dintre persoanele rănite în atacul cu cuțitul din Massachusetts au decedat; atacatorul, împușcat mortal.

Bărbatul împușcat marți de un polițist după ce a atacat cu cuțitul cel puțin patru persoane în Massachusetts, dintre care două au decedat ulterior, a murit la rândul său, a anunțat poliția din acest stat din nord-estul SUA, potrivit AFP.

Forțele de ordine au precizat pe Twitter că s-au deplasat, împreună cu poliția din Taunton, într-un centru comercial din oraș pentru a răspunde la un „incident”, înainte de a se referi mai târziu la „o agresiune cu armă albă în centrul comercial Galleria din Taunton”.

Într-un comunicat difuzat după incident, poliția statului a menționat că două persoane au fost rănite cu armă albă în centrul comercial, iar alte două într-un locuință din oraș.

„Două agresiuni cu cuțitul s-au produs în centrul comercial după ce atacatorul a lovit cu mașina vitrina unui magazin. Alte două agresiuni cu cuțitul au fost comise într-o casă de pe Myrick street”, a făcut cunoscut poliția din Massachusetts în raportul său preliminar.

„Este posibil ca atacatorul să fie implicat într-un accident rutier care a avut loc mai devreme pe Myrick Street, înainte de producerea agresiunilor cu cuțitul”, a adăugat aceasta.

Niciuna dintre victime nu a decedat, însă „unele răni ar putea fi fatale”, a dezvăluit poliția, fără să ofere detalii despre starea atacatorului care a fost rănit de un polițist aflat în timpul liber.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.