Tamaș îl atacă dur pe Rădoi

0

Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat, marţi seară, că fostul său antrenor de la Steaua, Mirel Rădoi, nu-şi doreşte să fie convocat la Euro-2016, subliniind că acesta a jucat doar în România, în rest păcălind fotbalul.

„Ne bucurăm că am încheiat cu dreptul, orice meci trebuie să-l căştigăm. Acum ne gândim la vacanţă. Unii nu-şi doresc să mă duc la Euro, mă refer la Mirel Rădoi, el s-a luat la mine şi când m-a dat afară. Nu poate număra câte ţări am jucat eu. El a jucat în România, la Steaua, bravo lui, în rest a păcălit fotbalul. Am avut două zile libere, am fost invitat la un botez, era normal, aveam o datorie, omul era invitat.

Dacă greşesc cu ceva, să-mi spună nea Puiu şi nu mai vin. Viaţa merge înainte şi cu mine şi fără mine la naţională. Rădoi vorbeşte mult, să vorbească de când am stat până la 7-8 dimineaţa când eram convocaţi la naţională, el vorbeşte mult”, a declarat Tamaş, conform Digisport.

Întrebat unde se vede sezonul viitor, Tamaş a răspuns: „Mă văd şi la Steaua sezonul viitor, vreau să ridic trofee, să întrec pe cineva”.

Gabriel Tamaş a fost dat afară de Mirel Rădoi, anul trecut, când acesta conducea Steaua, el revenind în iarnă la echipa pregătită acum de Laurenţiu Reghecampf.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.