Cel mai mare spital TBC din țară, invadat de șobolani

Invazie de şobolani la Spitalul de plămâni „Marius Nasta” din Bucureşti. În plin scandal al dezinfectanţilor diluaţi, pavilioanele cu saloane au fost împrejmuite cu sute de capcane pentru prinderea rozătoarelor. Angajaţii spitalului spun că şobolanii sunt peste tot. Materialul a fost filmat de jurnaliştii România TV cu camera ascunsă.

Cursele pentru şobolani pot fi văzute peste tot, chiar de la intrarea în spital. Angajaţii spitalului spun că şobolanii se plimbă nestingheriţi. „Prin curte. Prin spate, pe-acolo, pe la gunoi… Bântuie. Dacă vin şobolanii… Vin prin subsoluri”, a spus un angajat.

Bărbatul spune că şobolanii au pus stăpânire pe spital de mult timp, în trecut situaţia scandaloasă fiind chiar mai gravă decât acum.

„Erau mai mulţi. Ziceau portarii că noaptea te speriai ce şobolani erau. Mai venea cineva şi mai dădea pe-aici pentru… Nu ştiu dacă are contract cu ei. Au pus şi nişte cutii de-astea pe-aici. Multe. Au pus peste tot”, a spus acesta.

„Există un plan şi un program constant de prevenire a apariţiei acestor vietăţi şi a insectelor şi a animalelor şi cursele fac parte din măsurile de prevenţie”, a declarat dr. Irina Strâmbu, purtător de cuvânt la Institutul „Marius Nasta”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.