Anamaria Marinca filmează la Budapesta

0

Anamaria Marinca filmează la Budapesta pentru miniseria „Mars”, realizată de Ron Howard și Radical Media pentru National Geographic Channel.

Serialul în șase părți îmbină, de o maniera inedită, ficțiunea cu imaginile documentare, urmărind o ipotetică expediție pentru colonizarea planetei Marte, lansată în 2033, informează un comunicat al reprezentanților actriței transmis Agerpres.

Secvențele dramatizate din această miniserie hibrid, care urmează să aibă premiera în noiembrie, sunt realizate de regizorul mexican Everardo Gout, în timp ce elementele documentare includ interviuri cu experți precum Neil deGrasse Tyson și Andy Weir, autorul romanului „The Martian”.

În rolul rusoaicei Marta Kamen, Anamaria Marinca interpretează un specialist în geologie, martor al coliziunii cu Pământul a unui meteorit de șapte tone, de la Celeabinsk.

Filmările pentru miniseria National Geographic au început la Budapesta, unde actorii s-au întâlnit deja cu Mae Jemison, prima femeie de culoare astronaut care a zburat în spațiu, în 1992, la bordul navei Endeavor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.