Dan Cristian Popescu, printre cei care i-au adus un ultim omagiu lui Ekeng!

0

Fotbalistul camerunez Patrick Ekeng a intrat vineri pentru ultima oară pe stadionul Dinamo, acolo unde s-a prăbuşit inconştient în urmă cu fix o săptămână, pentru a nu se mai trezi vreodată. Trupul său neînsufleţit a fost depus pe stadion în jurul orei 10.30, iar de acolo a plecat, după o oră şi jumătate, direct la aeroport, pentru a fi repatriat în Camerun, unde va fi înmormântat.

Maşina mortuară cu trupul neînsufleţit al lui Patrick Ekeng a ajuns la stadionul Dinamo în jurul orei 10.30, fiind primită cu aplauze de câteva sute de suporteri veniţi sa-şi ia „adio”, dar şi de oficiali şi de fotbalişti dinamovişti.

Sicriul cu trupul lui Ekeng a fost depus într-un foişor amenajat pe pista de atletism a stadionului Dinamo. La ceremonie a fost prezentă şi soţia fotbalistului decedat vinerea trecută, aceasta fiind îmbrăcată într-un costum alb şi neputând să-şi stăpânească lacrimile.

Sute de suporteri i-au scandat numele minute în şir fotbalistului camerunez, iar colegii de la Dinamo s-au aliniat lângă sicriul său şi i-au rezentat condoleanţe soţiei sale.

Suporterii prezenți pe stadionul Dinamo au aprins torțe în memoria camerunezului și au creat o atmosferă senzațională.

După aproximativ o oră și jumătate, timp în care toți cei care au vrut au putut să vină să-și ia rămas bun de la camerunez, sicriul acestuia a fost dus la aeroport, de unde a plecat spre Camerun.

Printre sutele de persoane prezente s-a numărat și deputatul Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 2. Discret, pierdut parcă într-o mare de suporteri, cu lacrimi în ochi Dan Cristian Popescu i-a adus, prin prezența sa, un omagiu lui Patrick Ekeng.

De altfel, pe pagina sa de Facebook, Popescu a postat un mesaj mișcător: „Un eveniment emoționant, plecarea lui Patrick Ekeng. Ultimul său gol este cel lăsat în inimile noastre!”.

Gestul lui Dan Cristian Popescu este unul al speranței într-o clasă politică mai responsabilă și arată că înainte de a fi politicieni, candidați, oameni de afaceri, profesori, medici, muncitori sau orice altceva trebuie să fim oameni. Oameni care trebuie să fie, împreună, la bine, dar mai ales la greu!

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.