Raisa Dinu, câștigătoarea San Remo Junior

0

Ariana Raisa Andra Dinu, câștigătoare a trofeului San Remo Junior din acest an, la categoria 6-9 ani, mărturisește că nu a avut deloc emoții în timpul competiției de pe scena Teatrului Ariston, dar și că una dintre dorințele ei cele mai mari ar fi să cânte în fiecare zi în altă țară.

„Erau peste 400 de instrumentiști, fiecare instrumentist avea un microfon. Se auzea super tare — zici că era un negativ dat la maximum. Și microfonul meu era dat tare, ca să nu se audă doar orchestra”, povestește ea entuziasmată, despre orchestra care a acompaniat-o la festivalul de pe 4 mai, informează Agerpres.

Cu toate acestea, Raisa spune că nu a avut emoții și că nu îi păsa de camerele de luat vederi, dar își dorea să reprezinte cât mai bine România.

„Eu nu am emoții niciodată. A fost uimitor, nu se poate explica cât de frumos a fost”, spune fetița, în vârstă de doar opt ani.

Întrebată în ce constă programul de pregătire zilnică, Raisa răspunde scurt: „Îmi fac vocalizele și cânt până când îmi iese perfect”. Însă, mama ei, Iolanda Deca, spune că acest „până când îmi iese perfect” înseamnă de fapt „trei-patru ore de pian, vocalize și exerciții de respirație necesare pentru a putea susține fraza, cântecul”. De asemenea, o dată pe săptămână, are oră de canto cu Ozana Barabancea, după ce anterior a studiat cu Cristina Manoliu.

Mama fetiței mărturisește că momentul anunțării câștigătorilor a fost unul extrem de tensionat, deoarece prezentatorii au vorbit doar în limba italiană.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.