Alertă cu bombă pe Old Trafford. Stadionul a fost evacuat!

0

Meciul Manchester United – Bournemouth a fost anulat din cauza unei alerte cu bombă la stadionul Old Trafford. Arena a fost evacuată după ce un pachet suspect a fost descoperit în tribune. Potrivit presei britanice, pachetul pare să aibă ataşat de el un telefon mobil, iar din el ies mai multe fire.

Peluzele Sir Alex Ferguson şi Stretford End ale stadionului Old Trafford, acolo unde era programat duminică meciul United – Bournemouth, au fost evacuate din cauza unui pachet suspect. Autorităţile au intervenit de urgenţă şi au evacuat o parte din stadion, iar câini dresaţi au fost aduşi pentru a cerceta zona.

Pachetul suspect a fost găsit în colțul de nord-vest a stadionului, iar în cele din urmă s-a luat decizia ca meciul să fie reprogramat, cu toate că iniţial s-a vorbit despre o amânare cu 45 de minute a startului partidei.

Pachetul suspect pare să aibă ataşat de el un telefon mobil, iar din el ar ieşi mai multe fire, potrivit presei engleze. O echipă de genişti a fost chemată la faţa locului, iar poliţia şi armata a adus câini antrenaţi pentru a depista explozibili pentru a verifica întregul stadion, care are o capacitate de 75.000 de locuri.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.