Șoc la Târgoviște. Angajat al MAI, lovit mortal de tren!

Share:

Sfârşit terifiant pentru un angajat al Ministerului de Interne din Târgovişte. Bărbatul a fost lovit mortal de tren. A fost solicitat şi un elicopter SMURD, însă în zadar au încercat medicii să-l salveze.

Tragedie într-o comună din Dâmboviţa, unde un angajat al MAI a fost lovit de trenul Săgeată Albastră. Bărbatul, în vâstă de 48 de ani, a venit să îşi verifice terenul pe care avea cultivat porumb şi nu s-a asigurat la traversarea căii ferate.

Totul s-a întâmplat în comuna dâmboviţeană Crângurile, sat Pătroaia. La faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD pentru a-l transporta pe bărbat la cel mai apropiat spital din capitală. A fost resuscitat zeci de minute, însă, fără succes. Autorităţile spun că bărbatul a fost lovit mortal de trenul 8021, pentru că nu s-a asigurat la traversarea căii ferate. Trenul circula pe direcţia Găeşti – Piteşti.

„L-am găsit pe pacient politraumatizat, cu un traumatism cranian grav şi cel mai probabil, un traumatism toraco-abdominal. L-am resuscitat, dar, din păcate, pacientul a intrat în stop cardiac din cauza acestor lovituri”, ne-a spus dr. Maria Marinescu, Spitalul Floreasca.

Bărbatul, în vâstă de 48 de ani, de fel din Cobia, angajat în MAI pe post de bucătar, a venit să îşi verifice terenul pe care avea cultivat porumb, spun sătenii care au venit la faţa locului pentru a vedea ce s-a întâmplat. Bărbatul a lăsat în urmă doi copii, unul la facultate, iar celălalt la liceu, arată Adevarul.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.