Rednic critică selecția lui Iordănescu pentru Euro 2016

0

Antrenorul formației Dinamo, Mircea Rednic, a criticat, luni, selecția lui Anghel Iordănescu, precizând că jucătorul său, Dorin Rotariu, merita să fie convocat la echipa națională pentru turneul de pregătire din Italia în locul stelistului Alexandru Chipciu.

‘Domnul Iordănescu răspunde de rezultate și de ce se întâmplă la națională. Dar sigur că sunt lucruri care mă deranjează. Sunt jucători cărora li se dă senzația că dacă semnează cu o echipă și vor juca acolo, ajung la națională. Și ei ajung la națională. Sunt jucători care nu sunt în formă și sunt luați la echipa națională. Căpitanul nostru (n.r. — Paul Anton) și Rotariu meritau să fie la națională… Nu am nimic cu Chipciu, e un jucător foarte bun, dar nu a avut un sezon bun, dacă e să îl comparăm cu Rotariu… Să dea Dumnezeu să avem rezultate. Eu sunt optimist’, a spus Rednic, luni, într-o conferință de presă.

Formația Dinamo are doar un singur jucător convocat la echipa națională, pe Steliano Filip, în lotul de 28 de jucători alcătuit de selecționerul Anghel Iordănescu pentru turneul de pregătire din Italia.

În perioada 18-30 mai, echipa națională va efectua un stagiu de pregătire în Italia, la Saint-Vincent, pe durata căruia va disputa două partide amicale, cu RD Congo pe 25 mai la Como și cu Ucraina pe 29 mai la Torino. Un ultim meci de verificare va avea loc pe 3 iunie, la București, cu Georgia.

Dintre cei 28 de jucători, lotul lărgit pentru turneul final din Franța, se vor decide cei 23 care vor forma lotul României la EURO 2016. Lista finală pentru Campionatul European va fi comunicată pe 31 mai, data limită potrivit regulamentelor UEFA.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.