Burleanu îl desființează pe Pompiliu Popescu

0

Răzvan Burleanu continuă războiul cu Pompiliu Popescu și după ce ambele părți au amenințat că se vor acționa reciproc în instanță.

Răzvan Burleanu l-a atacat din nou dur pe doctorul de 65 de ani, pe care l-a demis săptămâna trecută de la echipa națională, după 26 de ani, relatează Romaniatv.net.

„Domnul Pompiliu Popescu face parte dintr-o lume decrepită. Dumneavoastră, dacă ați avea o problemă, să mergeți la un medic, ați merge la un medic care v-a tratat străbunica acum 30 de ani? Nu este suficient să fi lucrat acum 100 de ani într-un loc ca să mai continui. Decizia era oarecum luată la finalul anului trecut, dar am zis să mai așteptăm. Dar am văzut în cantonamentul de la meciurile cu Lituania şi Spania ce înseamnă nervozitatea echipei naţionale, astfel încât prezenţa sa ar fi fost un minus pentru echipa naţională. Şi nu poţi să te duci la un război, aşa cum este Campionatul European, cu oameni care nu-ţi aduc o valoare adăugată. Era una dintre ultimele relicve de corupţie şi amatorism la nivel de federaţie”, a spus Răzvan Burleanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.