Nu vii la mitingul lui Oprișan, pierzi ajutorul social!

0

Localnicii din comuna vrânceană Vizantea Livezi sunt obligaţi să meargă la mitingurile electorale ale lui Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean, în caz contrar fiind ameninţaţi că li se taie ajutorul social.

Portalul Justiţie Curată a publicat un convocator pentru un miting electoral în comuna vrânceană Vizantea Livezi, din care reiese că viceprimarul îi ameninţă pe localnici că, dacă nu se prezintă la întâlnirea cu preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, vor pierde ajutorul social pe ziua respectivă.

Viceprimarul comunei, Gheorghe Norocea, a întocmit o listă care conține numele beneficiarilor ajutorului social din localitate, pe care a și autentificat-o cu ștampila Primăriei, în care invită cetățenii la o întâlnire electorală cu șeful CJ Vrancea, Marian Oprișan, pe data de 19 mai, la ora 14.

„Persoanele care nu se vor prezenta li se va suspenda ajutorul social pentru ziua respectivă”, se arată în adresa pe care viceprimarul a trimis-o din poartă în poartă pentru a se asigura că nimeni nu lipsește de la întâlnirea cu tătucul județului”, a scris viceprimarul la finalul listei şi  a pus ştampila primăriei.

Confruntat cu lista, viceprimarul Norocea a recunoscut că ştie de acest document, mai scrie portalul Justiţie Curată.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.