Scandal la Realitatea TV. Acuze între Denise Rifai și Laura Chiriac!

0

Explozie de replici acide între Denise Rifai şi Laura Chiriac, fosta prezentatoare Realitatea Tv, actualmente candidata ALDE la primăria sectorului 1! Înscrisă în cursa electorală, cea din urmă, are încă socoteli neîncheiate cu televiziunea la care a lucrat şi care recent a pus-o la colţ prin Denise Rifai. Acuzată că a furat sloganul unei alte colege şi că nu ar putea să se descurce cu salariul de primar pentru a-şi achiziţiona „lucruri fine”, Chirac a lămurit lucrurile.

Colege în trecut, duşmance în prezent. Denise Rifai şi Laura Chiriac nu şi-au ascuns antipatia una faţă de cealaltă, iar în emisiunea electorală prezentată de prima la Realitatea Tv, candidata ALDE nu a fost deloc menajată. Luată prin surprindere, Laura Chiriac a răspuns tirului de întrebări incomode fără să bănuiască niciun moment că astfel vor decurge lucrurile. Contactată de Click!, Laura Chiriac a explicat că nu venise la tv pentru o răfuială, ci pur şi simplu pentru a-şi prezenta planurile ca viitor primar. Luată peste picior că având remuneraţia unui edil nu îşi va putea cumpăra poşete şi pantofi de lux, Chirac a intrat în jocul moderatoarei şi a explicat că în prezent are o familie care o sprijină financiar, însă nu este o victimă a modei.

„Eu nu am nimic de împărţit, nici cu ea, nici cu alţii. Poate avea ea o comandă de executat. Nu ştiu. Târziu mi-am dat seama ce se întâmplă. Nu am vorbit cu ea după emisiune, din simplu motiv că nici înainte nu discutam prea multe. Realitatea îmi datorează patru salarii şi fata asta are inconştienţa să mă pună la colţ că trăiesc din banii familiei şi din economiile din trecut!? Nu e cazul să vorbim despre poşete şi alte lucruri fine.

Eu conduc aceeaşi maşină de zece ani. Şi acum o am în service la reparat. Îi schimb un filtru de particule care costă 1000 de euro, în condiţiile în care întreaga maşină valorează 5000 de euro”, a povestit Laura Chiriac jurnaliștilor Click.

Candidata ALDE nu mai are un job stabil din toamna anului trecut când a plecat de la Guvern. Înainte de a lucra la Palatul Victoria ea prezenta emisiuni la Realitatea TV în weekend, dar în vara lui 2014 contractul ei a fost reziliat. Laura Chiriac a lucrat şi la postul România TV, unde prezenta o emisiune pe care o modera alături de Victor Ciutacu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.