Vanghelie ironizează DNA

0

Marian Vanghelie a declarat, miercuri, că percheziţiile DNA de la Partidul Dreptăţii Sociale, pe care îl conduce, au legătură cu gruparea teroristă Statul Islamic. „Cei din ISIS s-au înscris în PDS”, a glumit Vanghelie.

„Eu cred ca cei din ISIS s-au inscris in Partidul Dreptatii Sociale si, ca atare, au fost cautati ca nu cumva sa fie vreun nucleu periculos, care sa il faca pe Adrian Severin sa castige alegerile.

Cei din ISIS avand putere foarte mare, intrand acum in Uniunea Europeana, pot sa il sprijine pe Adrian Severin sa castige alegerile. Si atunci, implicarea lui Adrian Severin cu ISIS a fost necesara aceasta perchezitie”, a precizat, în glumă, Marian Vanghelie, în faţa Tribunalului Bucuresti.

 Procurorii DNA au efectuat la începutul lunii mai mai multe percheziţii la sediul Partidului Dreptăţii Sociale, condus de Marian Vanghelie. Oficialul a declarat ca nu intelege de ce DNA verifica semnaturile adunate de partidul pe care il conduce pentru candidatii la alegerile locale si i se pare ca e doar o „forma de intimidare periculoasa”. Acesta a spus ca nimic nu mai poate impiedica candidatura sa la Primaria Sectorului 5.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.