Scandal plagiat: Firea sare în apărarea lui Pandele!

0

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, că acuzaţiile legate de plagiatul celui de-al doilea doctorat al soţului ei, Florentin Pandele, sunt „o nouă dezinformare marca PNL”. Firea a mai spus că soţul său va acţiona în instanţă publicaţia care a scris despre lucrarea de doctorat plagiată.

„Este vorba de o nouă dezinformare marca PNL. M-au sunat foştii colegi din presă să-mi spună că un domn deputat PNL care candidează la Voluntari sună presa şi roagă să fie mediatizat un articolaş de pe un site cu nişte lucruri total neadevărate despre soţul meu. Eu v-am mai spus că vă pot da şi numărul soţului, sunt lucruri total neadevărate, nu este real ce s-a scris acolo. Este exact ca şi cum l-ai acuza pe un jurnalist că şi-a plagiat o lucrare despre mass-media, exact aşa şi în acest articol. Soţul meu, aşa cum ştiţi, a finalizat studiile liceale militare, de asemenea Academia Navală de la Constanţa, iar doctoratul la care se face referire este tot din această zonă. Nu este vorba despre altceva. Repet, este ca şi cum i-ai contesta unui jurnalist o lucrare despre mass-media”, a declarat Gabriela Firea.

Acesta a mai adăugat că acuzaţiile sunt doar nişte lovituri de campanie. „Aşa este campania electorală, sunt şi lovituri sub centură, sunt orchestrate de către contracandidaţii noştri, vom rezista pentru că deja bucureştenii şi nu numai ei au văzut despre ce este vorba: numai acuzaţii nefondate şi minciuni. Soţul meu a informat acest site că îi va acţiona în instanţa pentru că nimic din cele afirmate acolo nu este adevărat”, a conchis Firea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.