Becali face plângere penală împotriva CSA Steaua

0

Gigi Becali a declarat că Armata nu îl lasă să îşi ia bunurile de pe arena din Ghencea, motiv pentru care a făcut o plângere penală împotriva CSA Steaua. Becali vrea sa il scoata din uz stadionul din Ghencea.

Becali vrea sa il scoata din uz stadionul din Ghencea.”Am facut plangere penala, avem multe lucruri in Ghencea. La tribuna oficiala trebuie sa demontam tot, sa ramana doar scaunele. Toate sunt cumparate de noi la licitatie. Nocturna, tot am cumparat, sunt toate in proprietatea firmei. Nu vor sa ne dea niciun raspuns, le-am facut plangere penala pentru abuz in serviciu. Nu suntem lasati sa luam ce e al nostru. Sa vada toata tara cum e in Romania… scoatem liftul, camerele de luat vederi, becuri, neoane, nocturna, lasam totul in paragina, rugina si pereti goi. Vreau sa raspunda odata cineva pentru tot ce se intampla! O luam in gluma, dar nu e chiar asa. Tabela a costat 800.000 de euro, nocturna costa si ea sute de mii de euro, nu ai cu cine sa te intelegi”, a spus Gigi Becali.

Acesta anunta ca a mai inregistrat alte trei marci „Steaua” la OSIM, totul pentru a demonstra ca Armata nu detine palmaresul clubului care a castigat Cupa Campionilor Europeni in 1986: „Armata e disperata ca am castigat toate procesele. Am mai inregistrat trei marci Steaua Bucuresti, ca sa demonstrez ca Armata n-are decat sigla, adica un desen, o linie care e altfel. Palmaresul e la noi, istoria e la noi, continuitatea o avem noi. Ce conteaza un desen care e mai putin rotund sau mai drept? OSIM le-a respins contestatiile, am facut tot ce am facut doar ca sa demonstrez in fata suporterilor ca noi avem palmaresul, istoria, denumirea”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.