Inundații grave în Sri Lanka. 80 de persoane au murit!

0

Armata din Sri Lanka a găsit trupurile neînsufleţite ale victimelor inundaţiilor care au afectat mai multe regiuni din ţară.

Armata caută în continuare oameni dispăruţi şi distribuie ajutoare supravieţuitorilor dezastrului, informează presa belgiană.

Populaţia din zonele afectate de inundaţiile catastrofale şi-a părăsit casele. S-au produs şi alunecări de teren masive în aceste zone sinistrate în prezent.

Echipele de intervenţie au mai găsit 13 cadavre sâmbătă seara în cea mai afectată zonă, Kegalle, situată la aproximativ o sută de kilometri la nord-est de Colombo, zonă în care două sate au dispărut de pe faţa pământului, săptămâna trecută.

De săptămâna trecută, Sri Lanka a avut parte de cele mai abundente ploi din ultimii 25 de ani. Peste 80 de persoane au murit şi 118 sunt încă date dispărute. Au fost găsite până acum 48 de cadavre.

Populaţia a primit şi ajutoare internaţionale pentru aproximativ 500.000 de persoane evacuate. Soldaţii şi serviciile de securitate distribuie produsele de primă necesitate sinistraţilor – aproximativ 300.000 de persoane care şi-au găsit refugiu în adăposturi publice.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.