Andone intră în pâine la Dinamo

0

Ioan Andone a fost prezentat oficial, luni, în funcţia de antrenor principal al lui Dinamo. Andone este la al treilea mandat pe banca tehnică a „cânilor roşii”.

Ioan Andone a dezvăluit care sunt şi primii trei jucători pe care vrea neapărat să-i aibă în lot: Bicfalvi şi Puljic au primit oferte de prelungire a înţelegerilor, iar Elhamed este dorit din nou la Dinamo.

„Nu mi-a luat foarte mult timp să iau o decizie. Suporterii dinamovişti merită o echipă campioană. Încercăm să realizăm acest lucru sezonul care vine. Va fi foarte greu, dar niciodată nu m-a speriat munca. Mă bucur că foarte mulţi jucători şi-au manifestat dorinţa de a rămâne la Dinamo.

 Nu sunt adeptul schimbărilor masive, vreau să aducem jucători doar acolo unde avem nevoie. Vreau să avem cel puţin şase jucători tineri în lot. Au fost trimise oferte către Bicfalvi, Puljic şi Elhamed. Elhamed a fost unul dintre jucătorii care au făcut minuni aici, îl aşteptăm cu braţele deschise dacă vrea să vină, oferta o are. Vrem doi portari şi cinci jucători de câmp. Sunt variante şi din străinătate, dar şi jucători cu experienţă din Liga 1.

Mi-am dorit foarte mult să revin, nu am venit la Dinamo pentru bani. Nu am avut prea multe discuţii cu domnul Negoiţă referitor la salariu. Nu am vorbit zilele acestea cu Rednic, dar îl voi suna. Să nu creadă că l-am lucrat”, a declarat Ioan Andone.

Ioan Andone a mai antrenat-o pe Dinamo în două rânduri (2003-2005 şi 2010-2011) şi era  liber de contract, după ce anul trecut a antrenat-o pe FC Aktobe, în Kazahstan

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.