Blaga exclude varianta unui Congres PNL după locale

0

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a afirmat, luni, că nu crede că ar fi indicat ca PNL să organizeze un congres după alegerile locale, argumentând că partidul trebuie să se pregătească pentru parlamentare.

„Nu cred că ar fi bine, din punctul meu de vedere, împărtăşit de mulţi colegi. (…) Nu de Congres îi e frică cuiva, ferească Dumnezeu. Partidul are foarte mult de lucru în perioada următoare. E de discutat. Eu nu am nimic împotrivă, nici pentru, dar punctul meu de vedere este că nu cred că nu ar fi bine să avem congres înainte de alegerile generale, trebuie să ne pregătim aşa cum trebuie să câştigăm”, a spus Vasile Blaga, într-o sesiune live pe Facebook, potrivit Mediafax.

Blaga a precizat că după 5 iunie, liberalii au libertatea de a face alianţe în funcţie de interesul local, dar nu cu PSD.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit în decembrie 2015 despre necesitatea accelerării fuziunii de la nivelul partidului, anunţând un posibil congres după locale pentru alegerea unui preşedinte unic.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.