Hagi va vinde câțiva jucători în străinătate

Share:

Gică Hagi a declarat că Viitorul va vinde din nou câţiva fotbalişti la echipe din străinătate.

Gica Hagi a vorbit despre planurile pe care le are la Viitorul in aceasta perioada de mercato.

„Cu siguranta ca ne vom desparti de unii jucatori. Sunt cateva oferte concrete pentru unii dintre jucatorii nostri si, cu siguranta, vor fi cateva transferuri in strainatate. De asemenea, vom fi nevoiti sa renuntam si la cativa dintre jucatorii din sezonul precedent, cu care vom ajunge la o solutie de despartire amiabila.

Lucram intens pentru a ne completa lotul de jucatori. Pe fiecare compartiment vom cauta sa aducem cate 2-3 jucatori noi. Suntem angrenati intr-o campanie insemnata de achizitii pentru ca vrem sa facem un sezon viitor cel putin la fel de bun ca si cel precedent.

Este o perioada foarte importanta si foarte intensa. Muncim din greu pentru a crea o echipa competitiva pentru sezonul viitor. Am avut un sezon anterior foarte bun, care a fost incununat printr-o calificare in Europa League. Acesta este un motiv in plus pentru noi sa incercam sa alcatuim un lot competitiv”, a spus Gica Hagi.

Viitorul a incheiat ultimul sezon al Ligii I pe locul 5 si va evolua in premiera in cupele europene. Trupa lui Gica Hagi va juca in preliminariile Europa League.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.