Șocant: Soția lui Dan Condrea, legături cu mafia!

0

Trăia o viaţă de vis, însă totul s-a transformat într-un coşmar în doar câteva clipe. Este vorba despre Uliana Ochinciuc, actuala soţie a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma care a murit duminică seară într-un accident de maşină. Pe lângă viaţă, casă şi alte bunuri, Condrea împărţea cu Uliana şi Hexi Med, firma care deţine clinica cu acelaşi nume, informează România TV.

Uliana Ochinciuc, actuala soţie a lui Dan Condrea, este cea care l-a recunoscut pe patronul Hexi Pharma imediat după accident. Aceasta suna disperată pe telefonul lui Condrea chiar în momentul accidentului şi un poliţist i-a dat teribila veste.

Divorţat în 2011, Condrea şi-a refăcut viaţa alături de Uliana Ochinciuc, născută în raionul Ungheni din Republica Moldova, cu care împarte şi mai multe afaceri. De altfel, angajaţii lui Condrea care au discutat cu presa susţin că acesta are firme nu doar în România şi Cipru, ci şi în Republica Moldova, Germania şi Bulgaria, ţară unde şi-ar fi făcut şi acte de identitate.

Mai mult, angajaţii lui Condrea susţineau ca de fapt Uliana era cea care controla firma.

 „După ce a venit Uliana de la Chişinău, chiar nu mai suflă nimeni în firmă! Unul dintre oameni a vrut să reclame ceva la autorităţi şi i s-a spus, calm, că Uliana ştie nişte rackeţi care pentru 5.000 de dolari… Uliana a apărut în firmă cu o verișoară, doi fraţi gemeni, toţi angajaţi între timp, şi cu promisiunea că aduce, dacă e nevoie, și pe amicii pastilaţi. Nimeni nu s-a îndoit de cuvântul ei și n-au mai existat discuţii”, au dezvăluit angajaţii pentru tolo.ro.

Dan Condrea şi Uliana au împreună un băieţel de patru ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.