Turcescu îi atacă dur pe Firea și Predoiu

Share:

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, a declarat, luni, că nu poate participa la dezbaterile televizate deoarece contracandidaţii săi de la PSD şi PNL, Gabriela Firea şi Cătălin Predoiu, refuză, facând „blat pe modelul USL”.

„Luni seară, la ora 21,30, și mâine seară (marți — n.r.), de la ora 21,00, pe posturile de televiziune Antena 3, respectiv B1 Tv vor avea loc confruntări, spun ei, cu principalii contracandidați la funcția de primar general al Capitalei. Deși am anunțat public (…) că sunt dispus să particip la orice confruntări de o asemenea anvergură, nu am primit nicio invitație de la Antena 3 pentru a participa la talk-show-ul din această seară. Iar postul B1 Tv, deși a avut amabilitatea să mă invite la confruntarea care va avea loc mâine seară între Gabriela Firea, Nicușor Dan și Cătălin Predoiu, mi-a comunicat că doamna Firea și domnul Predoiu, la pachet, refuză să participe în emisiune dacă la o astfel de confruntare apare și Robert Turcescu”, a declarat Robert Turcescu, potrivit Agerpres.

Turcescu a prezentat, apoi, ‘motivele’ pentru care, a spus el, „Gabriela Firea se teme” de o confruntare cu el.

El a dat citire, astfel, unor ‘contracte de împrumut’ pe care firma „SC ‘Media Casa Press’ SRL” le-a încheiat în perioada 2007—2010 cu „societăți comerciale controlate de Dan Voiculescu (Crescent Commercial & Maritime (Cyprus) LTD, GRIVCO S.A., ‘TV Antena 1’ S.A.”.

„Gabriela Vrânceanu Firea, coacționar la un moment dat și administrator al unei firme numită SC Media Casa Press SRL, a încheiat în anul 2007, luna noiembrie, un contract cu firma Crescent, celebra firmă Crescent, (…) un contract de împrumut inițial de 100 de mii de euro pentru firma SC Media Casa Press SRL dinspre Crescent, care, apoi, prin adendum-urile pe care le veți putea consulta, a fost crescut la 400 de mii de euro și 1,830 milioane de dolari. Repet, bani dinspre firma Crescent către o firmă administrată de doamna Gabriela Vrânceanu Firea, unde doamna Firea era și coacționar. Nu este singurul document despre care vorbim, deși este un document foarte important, pentru că arată că în spatele candidatului Gabriela Vrânceanu Firea se află domnul Dan Voiculescu. Vă voi oferi spre consultare și alte contracte de împrumut între SC Media Casa Press SRL, firma administrată de doamna Firea, și grupul de de firme Intact, controlat de domnul Dan Voiculescu (…) Vă dați seama că aceste contracte, mai ales dacă aș fi fost invitat în emisiunea de la Antena 3, ar fi pus în mare dificultate atât pe doamna Firea, cât și foștii dumneaei colegi de la Antena 3, cu Mihai Gâdea în frunte”, a mai declarat Turcescu.

Referindu-se la Cătălin Predoiu, candidatul PNL, Turcescu a spus că acesta este „soluția sperioasă”.

„Cătălin Predoiu face front comun, în acest moment, cu doamna Firea, refuzând confruntările televizate cu subsemnatul. (…) Domnul Predoiu refuză să stăm față în față pentru a discuta despre programele pentru București. Iar felul în care au declinat amândoi participarea la emisiunea de pe B1 Tv de mâine seară la care aș fi putut participa și eu, îmi arată că asistăm la un blat pe modelul USL făcut de Gabriela Firea și Cătălin Predoiu „, a arătat candidatul PMP la funcția de primar general.

El acuză faptă că această situație este „un boicot și o jignire la adresa cetățenilor Bucureștilor, care ar avea tot dreptul să fie martori la confruntare între toți candidații cu șanse la primăria municipiului București.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.