Dragnea se opune achiziționării unui avion prezidențial

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Sibiu că, deşi România este o ţară bogată, nu are nevoie acum de o aeronavă prezidenţială, considerând alte investiţii ca fiind prioritare, printre care majorarea pensiilor şi salariilor.

Întrebat cum comentează faptul că Executivul nu găseşte resurse pentru majorarea salariilor profesorilor, iar preşedintele Klaus Iohannis îşi doreşte o aeronavă pentru care se găsesc bani, Liviu Dragnea a declarat că el consideră că România nu are nevoie de acest lucru acum, deşi „este o ţară bogată”, potrivit Mediafax.

Nu sunt bani pentru măriri de salarii şi pentru lucruri bune, în schimb sigur că găsesc bani pentru tot felul de prostii. Eu nu cred că acum se poate gândi un guvern sau un preşedinte să se achiziţioneze o aeronavă prezidenţială. Nu cred că România are nevoie acum de acest lucru, ci după ce se rezolvă probleme care se lasă aşteptate, ca măririle de salarii, de pensii şi alte investiţii care trebuie să se realizeze„, a declarat Liviu Dragnea, la Sibiu.

Liviu Dragnea şi-a exprimat îngrijorarea pentru faptul că la jumătatea anului nu sunt proiecte noi şi că „din păcate, fiecare este cu tichia lui de mărgăritar”, referindu-se la preşedintele Klaus Iohannis, care a dorit „Guvernul meu”, iar acum şi-ar dori „avionul meu”.

Din păcate, singurul program de investiţii publice care funcţionează în România este programul lăsat de noi, de PSD, respectiv de mine, cel de dezvoltare locală. Se lucrează din plin în 2.000 de şantiere. În rest, din păcate nu se lucrează în niciun alt program, la niciun minister. Intrăm în ultima lună din semestru şi jumătate de an e pierdut. Şi din punctul de vedere al fondurilor europene nu s-a deschis nimic, până acum nu s-a depus nimic. Din bugetul de stat, de asemenea nu s-a făcut nimc. Suntem cu toţii oameni. Ştim că ţara întreagă aşteaptă investiţii în infrastructură medie, rutieră, de căi ferate şi multe alte lucrări. Din păcate fiecare este cu tichia lui de mărgăritar. Guvernul meu, ţara mea, avionul meu… Normal! Parlamentul meu!„, a mai declarat preşedintele PSD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.