Florentin Pandele, grav bolnav!

Share:

Gabriela Firea are probleme mari în plină campanie electorală. Soţul său, Florentin Pandele, este grav bolnav. Primarul din Voluntari are o infecţie puternică la rinichi, iar acum se află sub tratament intensiv, cu antibiotice.

Florentin Pandele, primarul din Voluntari suferă de pielonefrită, o infecţie acută a rinichiului, iar din aceste motive nici nu îşi mai face campanie electorală.

„E o mică răceală… nu ştiu ce ar putea să fie. O să mă însănătoşesc. Am fost deja la medici şi sunt pe tratament de duminică”, a spus soţul Gabrielei Firea, conform stiripesurse.

Mai apoi a recunoscut că problemele sunt ceva mai complicate: „NU am mai avut aşa ceva. E o infecţie în zona rinichi, ficat… complicaţii la prostată. Am fost pe perfuzii şi antibiotice. O să îmi revin sigur. Am copii mici şi cu ajutorul bunului Dumnezeu o să îi văd mari ca pe cei care acum sunt mari.”, a mai spus Florentin Pandele.

Pandele e candidat independent la Primăria Voluntari, după ce a fost exclus din PSD, în timp ce Gabriela Firea candidează la Primăria Bucureşti

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.