Toate salariile se majorează din octombrie!

Share:

Vicepremierul Vasile Dîncu a declarat că toate salariile cresc din luna octombrie. „Este însă ilegal să faci majorări de salarii cu 6 luni înainte de alegeri”, a punctat Dîncu, conform România TV.

„Ordonanţa privind salarizarea nu este o ordonanţă care să reglementeze definitiv salarizarea în administraţie. Aceasta aduce niste uniformizari in sistem, pentru ca sistemul era total disfunctional, in sensul ca acelasi individ cu aceeasi vechime, cu aceeasi functie, aceleasi studii avea salariu diferit de la un minister la altul. Vom aduce cateva modificari şi reglementari in domeniul acesta al distributiei posturilor in functia publica”, a declarat Vasile Dîncu.

Vicepremierul consideră că în aceste moment ordonanţa reglează unele disfunctionalitati care regleaza sistemul de sanatate, invatamant si administratie centrala.

„Lucram la legea pe care pe care o vom depune in octombrie sau in septembrie la final. Aceasta lege cuprinzatoare va face o salarizare unitara si care va fi aplicata in urmatorii 4-5 ani”, a punctat Dîncu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.