Flori Dinu (Hexi Pharma), reținută de procurori!

Share:

Flori Dinu, director general al Hexi Pharma, a fost reținută vineri, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanților diluați din spitale.

Şefa Hexi Pharma a fost reţinută pentru 24 de ore.   Flori Dinu fusese dusă cu mandat la audieri. Surse apropiate anchetei susţin că directoarea Hexi Pharma  a fost ridicată de poliţişti direct de pe stradă.

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma, a fost dusa cu mandat la audieri, după ce a fost ridicată de poliţişti. Este vorba de un mandat de aducere, a transmis Alexandru Costache pentru Telejurnalul de la ora 20.00.

Flori Dinu a fost condusă la Parchet pentru audieri, susţin poliţiştii, pentru că a fost chemată azi la audieri, dar nu s-a prezentat, prin urmare a fost nevoie de acest mandat de aducere.

Cel mai probabil, flori dinu va fi reţinută, sub acuzaţia de înşelăciune deosebit de gravă.

Alţi angajaţi de la Hexi Pharma, cum ar fi directorul de producţie, ar putea fi puşi sub învinuire, după ce procurorii au estimat prejudiciul la 51 de milioane de lei în dosarul Hexi Pharma.

Ieri, directoare generală a Hexi Pharma a făcut primele declaraţii şi a spus că,  după izbucnirea scandalului, patronul Dan Condrea ar fi admis că produsele sale aveau unele probleme de concentraţie, nu de eficacitate: Ulterior apariţiei articolului am discutat cu domnul Condrea şi mi-a mărturisit că ar fi ceva probleme, dar nu atât de grave cum s-au semnalat în presă. Nu cred că avea neapărat conştiinţa împăcată, dar era supărat foarte mult pe acuzaţiile care i se aduceau. Era foarte obosit, deci după părerea mea este mai degrabă un accident, a declarat joi Flori Dinu.

Spre desosebire de patronul ei, directoarea Hexi Pharma nu admite că dezinfectanţii Hexi erau diluaţi: Nu am avut niciun indiciu, nu am avut nicio reclamaţie de genul acesta, cum că produsele nu ar conţine ceea ce spunem că conţin. Sub nicio formă nu am pus viaţa în pericol vreunui pacient.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.