Diaconu, dezvăluiri șocante despre „teroarea” de la ANAF

0

Oamenii lui Cioloş au ajuns la ameninţări, teroare şi anchete comuniste în ministere, doar ca să nu se afle de eşecul de la colectările ANAF. Este o dezvăluire făcută de fostul şef de la ANAF Gelu Diaconu. Pe lângă asta, surse guvernamentale spun că premierul negociază pe ascuns împrumuturi externe, pentru că a ajuns chiar în situaţia în care nu mai sunt bani deloc la buget.

Gelu Diaconu dezvăluie pe site-ul său că ministrul şi secretarul de stat au mers până într-acolo încât au luat în considerare ideea de a cere angajaţilor din aparatul central declaraţii scrise sub jurământ cum că nu ar fi furnizat ei aceste date. „La propunerea unui bezmetic aflat pe o funcție din poziția în care răspunde direct de colectare! au vrut să arunce pe intranet cifre false, pe care sa le preiau, să le fac publice și așa să descopere/compromită sursa. Ce diletanți sinistri! Vorbim de cifrele care privesc veniturile statului, adică banii din taxele și impozitele colectate de ANAF, bani pe care românii îi scot din buzunar. Adică bani publici”, mai scrie Gelu Diaconu.

 Fostul şef ANAF acuză că „dezastrul” colectării este ascuns de ochii publicului: „De când au preluat MFP și ANAF, punându-le în slujba gulerelor albe și pregătind terenul pentru reîntoarcerea FMI, dezastrul colectării a fost ascuns prin prezentarea încasărilor cumulat la 2,3 și 4 luni. În ianuarie, când încă conduceam ANAF, a existat o creștere de 16%. Lunile următoare, veniturile s-au prăbușit. Ca să-și ascundă incompentența și dezastrul provocat, nu mai oferă încasările lunar, ci la grămada, folosindu-se de acea creștere de 16%, care le păstrează o medie a creșterii de 3%. Faceți un simplu calcul aritmetic ca să înțelegeți ce degringolada au reușit să producă acești inconștienți fericiți”.

Diaconu le cere Ancăi Dragu şi lui Gabriel Biriş să nu îi mai terorizeze pe angajaţii din aparatul central. „Nu puteți ascunde aceste cifre, iar amenințările din vremuri de tristă amintire cu monitorizarea calculatoarelor și a imprimantelor este penibilă. Trăim în era tehnologiei! În câteva zile voi publica iarăși dezastrul pe care l-ați produs! Lăsați oamenii în pace! Domnule Cioloș, încetați să fiți părtaș la așa ceva! Niciun premier, ministru de finanțe sau președinte ANAF nu și-a permis NICIODATĂ să ascundă cifrele colectării. Ați inundat ecranele televizoarelor anunțând cât de transparent e Guvernul pe care îl conduceți. Dispuneți ministrului Dragu să publice cifrele lunare ale colectării începând cu februarie 2016! Nu va compromiteti si dvs. alaturi de Dragu&Co! A ieșit la iveală adevarul încrengăturii genocidale de la Hexi Pharma, cu atât mai ușor datele reale ale colectării sau ale firmelor „deranjate” de controalele din perioada cât am coordonat ANAF! La fel va razbate la suprafață pe cine reprezentați VOI, tehnocrații din MFP și nu numai… Aveți puțintică răbdare! Nu pot dispărea toți incomozii, îngropați în dosarele procurorilor sau în accidente pe marginea șoselelor!”, a conchis Gelu Diaconu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.