Nicușor Dan acceptă provocarea lui Predoiu

Unsprezece candidaţi la funcţia de primar general al Capitalei au participat duminică seară la dezbaterea electorală de la TVR1. Emisiunea Alegeri Locale 2016 a avut cei mai mulţi candidaţi dintre dezbaterile de până acum.

În studioul TVR1 au fost prezenţi: Iulia Gorea-Costin – PNŢCD,  Mihai Bogdan Diaconu – PRU, Mirel Amariţei – ProDemo, Adrian Severin – PDS, Nicuşor Dan – USB, Niculae Neamţu – Partidul Republican,  Robert Turcescu – PMP, Daniel Barbu – ALDE, Cătălin Berenghi – independent, Petrică Dima – PSRO,  Cătălin Predoiu – PNL, Niculae Neamţu – Partidul Republican. La dezbaterea de la TVR1 a fost invitat şi candidatul PSD, Gabriela Firea, însă aceasta a refuzat să participe.

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, dumnică, la TVR, că nu se va retarge din competiţia electorală şi nu le va propune bucureştenilor să îl voteze pe Cătălin Predoiu, afirmând, însă, că va accepta propunerea lui Predoiu de a realiza un sondaj.

„Alegatorii mei sunt oameni care s-au săturat de corupţia şi de jaful generalizat din Primăria Capitalei patronate şi de PSD şi de PNL. În numele lor spun aici, declar că nu o să mă retrag din această campanie şi sub nicio condiţie nu o să le propun bucureştenilor să îl voteze pe domnul Predoiu. Sunt ăn aceasta luptă de 10 ani, nu de trei saptamani şi voi mai fi până când Bucureştiul va avea administraţia pe care o merită”, a declarat candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicuşor Dan, în dezbaterea de la TVR.

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a declarat, duminică, la TVR, că îl bucură deschiderea lui Nicuşor Dan, afirmând că astfel „s-a mai făcut un pas” pentru înfrângerea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Bucureşti

„Nu pot decât să mă bucur, este o deschidere importantă faţă de ultimele zile. Este adevărat, în urmă cu aproape o săptămână, am propus ca cel mai bine plasat candidat de centru-dreapta să fie susţinut de toţi ceilalţi. Nu am cerut votul niciunui contracandidat, cer votul bucureştenilor, dar mă bucură faptul că există o deschidere în această direcţie şi eforturile din ultimele zile au dat rezultate”, i-a răspuns candidatul PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, lui Nicușor Dan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.