Zgonea pleacă de la șefia Camerei. Vine Ponta!

0

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi-a luat o parte din lucrurile personale din biroul de preşedinte: fotografiile cu familia, diplome şi cărţile din bibliotecă, iar cadourile de protocol au fost trimise departamentului care se ocupă cu inventarierea lor.

Valeriu Zgonea a dorit sa isi elibereze biroul de presedinte al Camerei Deputatilor imediat dupa excluderea sa din PSD, potrivit unor surse din Parlament, citate de news.ro.

Duminica, Camera Deputatilor a organizat Portile Deschise pentru copii, cu ocazia Zilei de 1 iunie. Cu acest prilej, printre obiectivele din Palatul Parlamentului care au putut fi vizitate se afla si biroul presedintelui Camerei Deputatilor.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, raspunzand unei intrebari privind schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ca este foarte posibil sa se intample in 7 iunie, intr-o marti, „martea neagra”, cand vor fi indeplinite procedurile de revocare. Dragnea a adaugat ca ” nu crapa Parlamentul” daca va ramane in functie pana la acea data.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.