Ponta critică dur Guvernul Cioloș

0

Fostul premier Victor Ponta, a susținut luni seară, la Botoșani, că România nu este guvernată și și-a reafirmat speranța ca după alegerile parlamentare să se formeze un nou guvern PSD, ALDE, UNPR.

„2016 este un an în care nu se întâmplă nimic. Toată țara stă pe loc. Nu conduce, nu guvernează nimeni, nu ia nimeni măsuri, așa încât sper ca pierderile din acest an să reușim la anul să le recuperăm. Azi nu avem guvern și nu o să avem probabil în 2016, dar după alegeri sper să îl avem. Sunt convins că pe 5 iunie și aici, în Botoșani, și în toată țara, scorul politic va fi clar în favoarea PSD, iar în noiembrie, după alegerile parlamentare, pentru România este mult mai bine să avem din nou un guvern PSD—ALDE—UNPR”, a spus fostul lider al social-democraților, relatează Romaniatv.net.

Ponta a criticat Guvernul Cioloș, afirmând că nu au fost acordate subvenții în agricultură, nu au fost atrase fonduri europene și a fost blocat sistemul electronic de achiziții public, care va avea ca efect blocarea investițiilor.

El a mai opinat că, după el, și azi dacă am putea schimba guvernul de tehnocrați e cam târziu. „Adică am pierdut șase luni pe care nu ni le dă nimeni înapoi. Problema este dacă le mai pierdem și pe celelalte șase. Asta e o chestiune pe care liderii partidelor din Parlament trebuie să o decidă”, a mai spus Victor Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.